Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Cheesecake si coulis de mango by chef Nicolai Tand

Cheesecake si coulis de mango by chef Nicolai Tand
Cheesecake si coulis de mango by chef Nicolai Tand Cheesecake si coulis de mango by chef Nicolai Tand Cheesecake si coulis de mango by chef Nicolai Tand Cheesecake si coulis de mango by chef Nicolai Tand Cheesecake si coulis de mango by chef Nicolai Tand

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru cheesecake:
• O banana
• Un avocado
• 100g mascarpone
• 100g branza Philadelphia
• O lingura de zahar
• Putina zeama de lamaie
• 100g biscuiti cu cacao
• 50g un topit

Pentru coulis:
• Un mango mare si copt
• Zeama de la o jumatate de lamaie
• Putin rom
• Putina apa
• In functie de cat de dulce este mango, daca este nevoie, putin zahar
• Zmeura pentru decor

Mod de preparare

Coulis:
  • Se curata mango si se pune in cana Vacuum Blender Ozen HB300RE cu mixare in vid
  • Se adauga zeama de la jumatate de lamaie, putin rom si putina apa, astfel incat sosul sa devina mai fluid. 
  • Se activeaza functia “Auto”, blenderul Ozen incepe singur procesul de vidare, apoi de mixare in vid, pana ce ingredientele sunt bine amestecate.
  • Coulis-ul de mango isi pastreaza o culoare intensa si o aroma pronuntata mai mult timp.
  • Se deschide supapa de vidare din partea superioara pentru a putea deschide apoi capacul de vidare – pastrand vasul vidat se mentine prospetimea sosului un timp mai indelungat, la frigider

Cheesecake:
  • Se mixeaza o banana, un avocado, branza mascarpone si branza Philadelphia.
  • Se adauga o lingura de zahar si putina zeama de lamaie. 
  • Se mixeaza bine toate ingredientele
  • Crema rezultata se lasa la rece
  • Biscuitii se macina si se amesteca cu unutul topit cu ajutorul robotului de bucatarie, pana obtinem o compozitie nisipoasa
  • Se coace in cuptorul incins la 180 grade timp de 10 minute. 
Comentarii (0) pentru Cheesecake si coulis de mango by chef Nicolai Tand

Fii primul care lasa un comentariu!