Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Deliciu cu pepene, by Aura Craciun, echipa Adrian Hadean

Deliciu cu pepene, by Aura Craciun, echipa Adrian Hadean
Deliciu cu pepene, by Aura Craciun, echipa Adrian Hadean Deliciu cu pepene, by Aura Craciun, echipa Adrian Hadean Deliciu cu pepene, by Aura Craciun, echipa Adrian Hadean

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Biscuiti digestivi – 100g
• Zahar pudra- 1 lingurita
• Cacao- o lingurita
• Unt topit – 5-6 linguri

Crema:
• 100g branza mascarpone
• Zahar pudra- 2 lingurite
• Pudra de ceai verde- o lingurita
• Gelatina- o lingurita
• O felie de pepene

Mod de preparare

  • Pregatiti baza pentru biscuiti, maruntind biscuitii si adaugand zaharul pudra, lingurita de cacao si untul topit. 
  • Presati compozitia de biscuiti in cercuri de patiserie, formand baza prajiturii. 
  • Pregatiti stratul de crema din ingredientele mentionate si impartiti-l in doua parti egale, iar in una dintre cele dooua parti adaugati gelatina. 
  • Turnati crema peste crusta de biscuiti si dati prajitura la congelator pentru 10 minute. 
  • Pentru primul strat de jeleu folositi o felie de pepene pe care o taiati cubulete si o puneti in vasul blender-ului cu mixare in vid Ozen
  • Inchideti capacul blender-ului, apasati butonul Vacuum si pulsati cateva secunde la viteza mica.
  • Strecurati sucul, amestecati-l cu o lingurita de gelatina hidratata si turnati jumatate din el peste prajitura rece, apoi dati prajitura la congelator pentru inca 10 minute. 
  • Intre timp amestecati cealalta jumatate de crema de branza cu putina gelatina hidratata si turnati peste jeleul format in congelator. 
  • Repetati procedura cu ultima parte din sucul de pepene si dati din nou la rece. 
Blender-ul cu mixare in vid Ozen este perfect pentru obtinerea de jeleuri pentru ca in vas nu patrunde aerul, sucul ramane omogen, nu se separa in straturi, gustul nu sufera modificari, si foarte importat- jeleul va fi fara bule de aer! 

Comentarii (0) pentru Deliciu cu pepene, by Aura Craciun, echipa Adrian Hadean

Fii primul care lasa un comentariu!