Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta inghetata de casa fara zahar, by Ela Craciun

Reteta inghetata de casa fara zahar, by Ela Craciun
" />

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Varianta 1:
• Capsuni
• Mango

Varianta a 2-a:
• 100 ml iaurt grecesc gras
• 50 ml frisca lichida
• 1 lingurita extract de vanilie
• miere ori sirop de artar
• suc de portocala

Varianta a 3-a, fructele blenduite separat:
• Capsuni
• mango
• kiwi
• afine.

Mod de preparare

Ela Craciun ne propune un desert de vara gustos, racoritor si mai ales fara zahar sau conservanti, preagait cu ajutorul blender-ului revolutionar cu mixare in vid Ozen. 
Iata pasii de urmat pentru oricare dintre cele trei tipuri de inghetata optati:
• adaugati toate ingredientele in vasul Vacuum Blender Ozen HB300SV
• asezati vasul de mixare in aparat si asigurati-va ca este fixat corect 
• porniti blenderul si mixati ingredientele folosind functia AUTO
• turnati compozitia in formele de inghetata si dati la congelator pentru cateva ore. 

Tehnologia blender-ului Ozen extrage aerul din recipient asigurand astfel mentinerea prospetimii si a nutrientilor din fructe si legume intacti. Compozitia rezultata dupa maruntirea fructelor este una foarte cremoasa, iar gratie mixarii in vid, sucurile nu formeaza bule de aer, asa ca pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga, fara sa isi piarda nutrientii. In plus, avantajul de a prepara amestecul in vid - previne balonarea.Care este preferata voastra? Savurati cu placere!