Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta supa crema de pastarnac, vanilie si fulgi de migdale prajiti

Reteta supa crema de pastarnac, vanilie si fulgi de migdale prajiti
Reteta supa crema de pastarnac, vanilie si fulgi de migdale prajiti

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

10m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Pastarnac - 400 gr.
• Zeama din cea in care a fiert pastarnacul - 300 ml
• Supa din cea in care a fiert pastarnacul – 1 - 2 polonice
• Smantana - 200 ml
• Vanilie - 1/2 pastaie
• Sare - dupa gust
• Piper alb - dupa gust
• Fulgi de migdale prajiti - 50 gr.

Mod de preparare

• Scoate semintele de la ½ de pastaie de vanilie si pune-le intr-o craticioara cu apa
  • Taie pastarnacul cuburi si pune-l la fiert cu vanilia
  • Cand a fiert, scurge apa şi lasa totul sa se raceasca
  • Adauga pastarnacul in Vacuum Blender Ozen HB300SV
  • Adauga smantana si 1 - 2 polonice din lichidul in care a fiert pastarnacul
  • Potriveste de sare si piper alb
  • Activeaza functia “Vacuum”, iar cand procesul s-a încheiat, pulseaza manual de 7 - 8 ori pentru a amesteca ingredientele
  • Roteste apoi butonul de reglare a vitezei de la “Low” la “High” si lasa-l sa se opreasca automat
  • Deschide supapa de vidare de pe portiunea superioara pentru a putea deschide mai apoi capacul de vidare
  • Pastrand recipientul vidat poti mentine prospetimea acestei supe un timp mai îndelungat la frigider
  • Serveste cu fulgi de migdale prajiti.


Pofta buna!