Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta supa crema de praz cu cognac

Reteta supa crema de praz cu cognac
Reteta supa crema de praz cu cognac

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

10m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Praz - 3 buc. (mici)
• Ceapa - 1 buc. (mica)
• Unt - 100 gr.
• Ulei de masline - 1 lingura
• Cognac - 80 ml
• Stock de pui - 600 ml
• Smantana de gatit - 100 ml
• Cruton de paine cu mozzarella si somon fume, pentru servit - 4 crutoane de paine, 80 gr. de mozzarella si 80 gr. de somon fume

Mod de preparare

  • Taie prazul si ceapa julien
  • Incinge intr-o tigaie untul si uleiul si caleste ceapa si prazul la foc mic
  • Cand au devenit translucide stinge cu cognac si lasa-l sa se reduca
  • Adauga apoi stock-ul de pui (supa de pui/fond de pui) si lasa sa fiarba
  • Cand a mai scazut adauga smantana de gatit
  • Lasa sa se raceasca si pune totul in Vacuum Blender Ozen HB300SV
  • Activeaza functia presetata „Auto” a Vacuum blender-ului Ozen
  • Deschide supapa de vidare de pe portiunea superioara pentru a putea deschide mai apoi capacul de vidare – deschide apoi supapa de pe capac
  • Pastrand recipientul vidat poti mentine prospetimea acestei supe un timp mai indelungat la frigider
  • Pentru servire taie 4 felii de paine si prajeste-le
  • Adauga mozzarella rasa deasupra cat inca este fierbinte si peste aceasta, pune somonul
  • Serveste cu supa.


Pofta buna!