Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta supa crema de sfecla cu lapte batut

Reteta supa crema de sfecla cu lapte batut
Reteta supa crema de sfecla cu lapte batut

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

10m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Lapte batut - 200 ml
• Sfecla fiarta - 700 gr.
• Supa de legume - 200 ml
• Tarhon - 1 fir
• Usturoi - 1 catel
• Sare, piper - dupa gust

Mod de preparare

  • Adauga laptele batut in Vacuum Blender Ozen HB300SV
  • Taie sfecla cuburi si adauga-le peste laptele batut
  • Pune apoi supa de legume, tarhonul, usturoiul si potriveste de sare si piper
  • Activeaza functia presetata „Auto” a Vacuum blender-ului Ozen
  • Deschide supapa de vidare de pe portiunea superioara pentru a putea deschide mai apoi capacul de vidare – deschide apoi supapa de pe capac
  • Pastrand recipientul vidat poti mentine prospetimea acestei supe un timp mai indelungat la frigider
  • Serveste supa cu crutoane.


Pofta buna!